Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Poštovani korisnici, Preduzeće ugostiteljstva i turizma „JUVENTUR“ d.o.o. Kragujevac, osnovano je 17. decembra 1997. godine i u svom sastavu ima dva Ogranka kojima pruža sve vrste usluga u turizmu:

 

- Ogranak 1 "KON TIKI" – Kragujevac

- Ogranak 2 "KRAGUJTURIST" – Kragujevac

 

Turistička agencija "KRAGUJTURIST" se dugo godina uspešno bavi pružanjem svih vrsta turističkih usluga. Danas, "KRAGUJTURIST" uživa ugled kvalitetne turističke agencije sa širokom lepezom svojih ponuda:

 

- Agencija je članica IATA (međunarodnog udruženja avio kompanija), što omogućava direktan kontakt sa vodećim avio kompanijama na svetskom tržištu i prodaju avio karata za sve destinacije pod najpovoljnijim uslovima. Za tu vrstu delatnosti agencija ima posebno obučene kadrove sa završenim kursevima IATA i AMADEUS,

 

- Pruža sve usluge u omladinskom i dečijem turizmu (ekskurzije, letovanja, zimovanja,...)

 

- Organizuje sve vrste kongresa, sajmova, pripreme sportskih ekipa kao i sva putovanja po želji grupe ili pojedinaca.

 

- Posedujemo rezervacioni sistem EVENTIM-a, za prodaju svih vrsta ulaznica za kulturne i sportske priredbe.

 

 

Kako bi unapredili i značajno proširili našu sveukupnu ponudu od decembra 2013. godine postajemo „ekskluzivni subagenti za Region Šumadije i Pomoravlja“, a ubrzo dobijamo i master franšizu od moćnog partnera,

 

„KON TIKI“ - Beograd

 

što nam proširuje asortiman usluga u najvećoj mogućoj meri u šta su naši korisnici mogli da se uvere tokom 2014. godine. Posedujemo licencu Ministarstva turizma 422 od 27. 02. 2010. godine, koja predstavlja potvrdu kadrovske osposobljenosti za kvalitetno kreiranje i ostvarivanje turističkih programa.

 

 

Ako odlučite da koristite usluge naše agencije, na raspolaganju Vam stoje radnici sa dugogodišnjim iskustvom u turizmu, kao i mladi kadrovi koji ovaj posao obavljaju sa puno entuzijazma. Svojom ljubaznošću i profesionalnim pristupom pomoćiće Vam da izaberete destinaciju koja Vama najviše odgovara. Svakom klijentu posvećujemo maksimalnu pažnju u želji da mu odmor ili putovanje budu ugodni i nezaboravni, jer je to preduslov da naš klijent ne menja agenciju.